De top 10 huwelijksreishotels in Europa:

Posted by: mercedes

January 24th, 2018 >> Huwelijksreis

Bent u van plan een Europese reis te maken om uw huwelijksreis door te brengen? Dan moet je deze top 10 huwelijksreis hotels Europa eens bekijken. Kies de juiste plek om je huwelijksreis door te brengen. Dit artikel is gemaakt om nuttige informatie te geven aan pasgetrouwde stellen die hun tijd samen willen doorbrengen en hun huwelijk willen vieren in een perfect Europees hotel.

Hier is de Top 10-lijst:

1. Hotel Gritti Palace – Dit hotel ligt op de prachtige plek van Venetië, Italië. Het hotel is onlangs begroet als “het beste hotel in de stad met geweldige hotels”. De Gritti heeft gestaan ​​sinds 1525 en heeft de luxe en verfijnde gerechten geperfectioneerd die de vele elites over de hele wereld hebben genoten.

2. Hotel Cipriani – De “Cip”, zo liefdevol genoemd door zijn vele beschermheren, is een huis van elegantie en ongeëvenaarde schoonheid. Het is gelegen in Veneto, Italië en het is een gewilde plek voor veel toeristen vanwege de vele kamers die uitzicht bieden op de mooie Italiaanse wateren. Het restaurant is gevuld met een uitstekende keuken, waar u uw huwelijksfeest op een intiemere manier kunt voortzetten.

3. Blue Palace Resort & Spa – Als u meer geneigd bent om een ​​Griekse huwelijksreis te doen, dan wordt dit hotel aanbevolen voor u. Maak kennis met de oude mediterrane landschappen van inheemse olijf- en palmbomen in het hele landschap. Het personeel is ook enorm in het geven van een geweldige service omdat bezoekers altijd worden behandeld alsof ze de goden zelf zijn.

4. Le Mas Candille – Als u geïnteresseerd bent in een meer middeleeuws middeleeuws uitje, waarom dan niet overwegen dit hotel tijdens uw huwelijksreis? De La Mas Candille wordt geleverd met moderne voorzieningen, gemengd met de oude omgeving, om u een wow-ervaring te bieden die u niet zult vergeten.

5. Brenner’s Park And Hotel – genesteld in het zwarte woud van Engeland, deze unieke plek heeft de moderne smaak en de oude Engelse charme die gasten graag beleven, doordrenkt. Dwaal rond in de prachtige weelderige tuinen met je betere helft of doe het uiterste door te gaan rotsklimmen of skydiven en geniet van je tijd samen.

6. Hotel de Russie – Rome is een plek waar romantiek en oude cultuur in elke richting wordt gezien. Ervaar de schoonheid van deze plek terwijl u uw intieme momenten deelt terwijl u in dit hotel verblijft. U zult echt de ultieme verwennerij voelen vanwege de gezellige sfeer die de plek uitstraalt.

7. Westin Turnberry Resort – Gelegen in Turnberry, Schotland, is het hotel een perfecte traktatie na de week van planning en huwelijksvoorbereidingen. Luxe en comfort bepalen uw hele ervaring. Het is een totaalpakket van een droomhoneymoon waar je altijd al van hebt gedroomd.

8. Four Seasons Hotel Milano – Deze unieke plek in het hart van Milaan, Italië, dateert uit de 15e eeuw en wordt beschouwd als een van de meest romantische hotels in Italië.

9. Baur au Lac – De naam is misschien moeilijk uit te spreken, maar het is een andere manier om ultieme huwelijksreis uit te roepen. Neem plaats aan het meer en deel uw kostbare momenten terwijl u proeft van een van hun 800.000 flessen uit hun enorme wijnkelder.

10. Villa San Michelle – Dit hotel is een hervormd religieus centrum. Het was een 15e eeuws klooster dat in een luxe en een van de charismatische hotels in Italië werd veranderd. Of u nu uw huwelijksreis wilt doorbrengen door een nabijgelegen oud dorp te bezoeken of te ontspannen op het platteland, dit is een perfecte plek voor uw Europese ontsnapping.

Dus pak je koffers vroeg in en maak je voorbereid op dingen. Deel uw liefde voor elkaar en koester uw huwelijksreis, want u zult zeker de beste bruiloftsuitstap hebben van een van deze Europese hotels.

This entry was posted on Wednesday, January 24th, 2018 at 3:36 am and is filed under Huwelijksreis. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.