Dresscode voor een cocktail party

Posted by: mercedes

December 22nd, 2014 >> Jurken voor partijen

Cocktailparty’s zijn gebruikelijk tegenwoordig. Deze partijen vormen een reden voor mensen om te drinken en heb plezier. Mensen zetten op informele jurken voor deze partijen en betere relaties met hun vrienden en collega’s te ontwikkelen. Ze zitten samen voor een leuke babbel om zich te ontdoen van stress. Als je geen idee hebt wat voor soort jurk te kiezen voor deze partij, moet je verder lezen.

cocktailpartyjurk

Als algemene regel geldt, kun je een pak met een stropdas te dragen. Op basis van het seizoen en gelegenheid, kan de kleur van het pak en type stof variƫren. Als u een vrouw bent, kunt u op een cocktail party jurk aangetrokken, en je make-up moet goed gaan met je jurk en het seizoen.

De stijl van de jurk die u kiest is gebaseerd op een aantal factoren. Het eerste wat je op moet letten is het middel van de uitnodiging. Dit betekent dat als u de uitnodiging via een telefoontje of e-mail gekregen, dan moet je gaan voor een minder formele kleding. Maar als je een uitnodigingskaart via mail te krijgen, moet je bereid zijn op een nogal formele feestjurk te zetten zijn. De tijd van de partij moet ook rekening worden gehouden om te achterhalen wat de aard van de stof. Ga voor een weefsel van donkere kleur als de partij zal worden gehouden in de herfst of winter. Aan de andere kant, moet licht gekleurde stoffen voorkeur in de zomer.

Voor mannen, een blazer of jas met een gelijkspel is een goede keuze. Voor vrouwen, rokken die zijn knie lengte met een blouse zijn ideaal, vooral als de uitnodiging is verzonden via een e-mail of een telefoontje. Als de partij gaat formeel te zijn, moet je kopen en draag een pak omdat je te maken met klanten en andere zakelijke personeel. Aan de andere kant, als het feest is van informele aard, ga voor wollen rokken, samen met geborduurde vest, vooral als het is winter. Voor de zomer seizoen, zijn spaghetti outfits meest aanbevolen.

Uiteraard eerste indruk draagt veel belang. En mensen tegenwoordig de neiging om anderen te oordelen naar hun outfits omdat outfits zijn het eerste wat ze kijken. Dus, als je wilt een goede indruk op uw collega’s te maken op een feestje, zorg ervoor dat u de juiste dresscode instructies te volgen. Het is ook een goed idee om contact op met de gastheer van de partij voor de dress code instructies.

This entry was posted on Monday, December 22nd, 2014 at 8:59 am and is filed under Jurken voor partijen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.