Archive for December, 2014

Dresscode voor een cocktail party

Posted by: mercedes

December 22nd, 2014 >> Jurken voor partijen

Cocktailparty’s zijn gebruikelijk tegenwoordig. Deze partijen vormen een reden voor mensen om te drinken en heb plezier. Mensen zetten op informele jurken voor deze partijen en betere relaties met hun vrienden en collega’s te ontwikkelen. Ze zitten samen voor een leuke babbel om zich te ontdoen van stress. Als je geen idee hebt wat voor soort jurk te kiezen voor deze partij, moet je verder lezen.

cocktailpartyjurk

Als algemene regel geldt, kun je een pak met een stropdas te dragen. Op basis van het seizoen en gelegenheid, kan de kleur van het pak en type stof variƫren. Als u een vrouw bent, kunt u op een cocktail party jurk aangetrokken, en je make-up moet goed gaan met je jurk en het seizoen.

De stijl van de jurk die u kiest is gebaseerd op een aantal factoren. Het eerste wat je op moet letten is het middel van de uitnodiging. Dit betekent dat als u de uitnodiging via een telefoontje of e-mail gekregen, dan moet je gaan voor een minder formele kleding. Maar als je een uitnodigingskaart via mail te krijgen, moet je bereid zijn op een nogal formele feestjurk te zetten zijn. De tijd van de partij moet ook rekening worden gehouden om te achterhalen wat de aard van de stof. Ga voor een weefsel van donkere kleur als de partij zal worden gehouden in de herfst of winter. Aan de andere kant, moet licht gekleurde stoffen voorkeur in de zomer.

Voor mannen, een blazer of jas met een gelijkspel is een goede keuze. Voor vrouwen, rokken die zijn knie lengte met een blouse zijn ideaal, vooral als de uitnodiging is verzonden via een e-mail of een telefoontje. Als de partij gaat formeel te zijn, moet je kopen en draag een pak omdat je te maken met klanten en andere zakelijke personeel. Aan de andere kant, als het feest is van informele aard, ga voor wollen rokken, samen met geborduurde vest, vooral als het is winter. Voor de zomer seizoen, zijn spaghetti outfits meest aanbevolen.

Uiteraard eerste indruk draagt veel belang. En mensen tegenwoordig de neiging om anderen te oordelen naar hun outfits omdat outfits zijn het eerste wat ze kijken. Dus, als je wilt een goede indruk op uw collega’s te maken op een feestje, zorg ervoor dat u de juiste dresscode instructies te volgen. Het is ook een goed idee om contact op met de gastheer van de partij voor de dress code instructies.

Populaire stijlen van strass hangers

Posted by: mercedes

December 12th, 2014 >> Sieraden en accessoires

pendantEr zijn veel verschillende soorten sieraden op de markt, die zijn ontworpen om een beroep op veel verschillende groepen mensen. Als u het kiezen van een hanger als een cadeautje voor je vriend of vriendin, zult u merken dat er heel veel verschillende stijlen om uit te kiezen. Strass hangers zijn een goede keuze, omdat ze goedkoop zijn, maar ze zijn ook mooi en ze kunnen een beetje extra sprankeling te geven aan een outfit. Echter, er zijn nog een heleboel verschillende stijlen van strass hanger om uit te kiezen. Hier zijn enkele van de meest populaire keuzes.

Skull hanger
Hoewel schedel hangers waren de hoogte van de mode een paar jaar geleden, heeft hun populariteit bij het grote publiek iets afgenomen in de afgelopen tijd. Echter schedel hangers zijn nog steeds een populaire keuze voor meisjes die graag rock muziek en alternatieve mode. Als u probeert om een hanger te kiezen voor een meer girly meisje, kan een afbeelding van een schedel niet de beste keuze zijn.

bloem Hanger
Het is mogelijk om zeer delicate strass hangers die worden gevormd als bloemen te kopen. Deze hangers zijn ideaal voor mensen die graag ongecompliceerd, klassieke ontwerpen en zou iets als dit de voorkeur aan een meer moderne of funky alternatief. Als algemene regel, als je vriendin of vriend heeft niet bloemmotief kleding of accessoires, of als je niet haar bloemen zou kopen als een geschenk, dan moet je uit de buurt van bloemen hangers sturen.

kruisbeeld hanger
Hoewel strass hangers zijn niet de traditionele, kruisbeeld gevormde stukken zijn beschikbaar voor aankoop. Een kleine, ingetogen kruis vormige hanger zou een goede keuze te geven aan een tiener om hun eerste communie ceremonie te vieren. Terwijl familieleden vaak kiezen voor een gewoon kruis te geven aan hun geliefde, het geven van een sparkly kruis om een goede vriend hen een alternatief artikel te dragen op speciale gelegenheden die hen nog zal herinneren aan hun geloof zal geven.

Star Hangers
Sterren zijn een zeer populair motief in vele verschillende culturen en subculturen, dus stervormige hangers zijn een zeer populaire keuze. Sterren kan een heleboel verschillende dingen voor mensen, met inbegrip van hoop, mysterie, roem, verwondering en prestatie vertegenwoordigen. Als je een stervormige hanger te kopen, zal de ontvanger in staat zijn om hun eigen betekenis toe te schrijven aan het stuk.

Kerstboom vormige
Deze hangers zijn een leuke en eigenzinnige geschenk in de kersttijd, maar je moet niet vergeten dat ze alleen kan worden gedragen voor een paar weken per jaar. Als u wilt een hanger, die meer heeft blijvende betekenis te kopen, weg van deze bijzondere stijl te blijven; maar moet je kopen als je iets meer leuk en feestelijk.

Sleutel hangers
Key-vormige hangers zijn een zeer interessant stuk van sieraden. Die sleutel-vormige strass hangers om een vriendin of partner kunnen symboliseren dat je hen de sleutel tot je hart. Aan de andere kant kunnen mensen die een belangrijke vormige hanger kopen voor zichzelf te denken over het avontuur of mysterie. Het dragen van een sleutel om je nek is een populair motief in de literatuur.