Archive for November, 2014

De beste 8 cocktail jurken voor elke partij rocken

Posted by: mercedes

November 14th, 2014 >> Jurken voor partijen

Ben je helemaal opgewonden en kan gewoon niet wachten tot de partij aan de slag?

Hebt u besloten wat te dragen voor de feest?

Het maken van een gesprek op uw outfit voor een feestje is altijd een uitdaging. Wij vrouwen willen er mooi, uniek en gewoon de beste. En, als we onze weg hebben, willen we ook het middelpunt van de aandacht en de afgunst van iedereen te zijn door sportief een ensemble dat de geest van iedereen wegblaast.

cocktailjurk

Dus wat heb je aan naar het volgende feest?

cocktailjurken

Sommige trends nooit uit te gaan van stijl. Cocktail jurken zijn in de mode geweest voor zo lang als we ons kunnen herinneren en ze zullen waarschijnlijk blijven onze vrouwelijke aantrekkingskracht genade voor een lange tijd. Dus hoe zit het dragen van een cocktail jurk aan deze partij en het zetten van uw beste beentje … oops, jurk … vooruit?

Laten we eens een kijkje nemen op de Top 8 Cocktail Jurken voor 2015 en krijg deze partij begonnen.

1. bloemenprint jurk

Een bloemenprint jurk, woede tijdens de zomers, is perfect voor elk seizoen en elke gelegenheid. Elegantie, charme, schoonheid en aantrekkingskracht zijn wat een bloemige cocktail jurk brengt aan je look. Het beste deel over cocktail jurken is dat je nooit van kleur, patroon en ontwerp-opties zal lopen.

2. geborduurde lijfje jurken

Onlangs verloren gewicht en wil je romp vleien? Geborduurd cocktail jurken zijn de perfecte manier om de aandacht te vestigen op uw hals en taille. Deze jurken maken ook u elegant en charmant kijken op hetzelfde moment.

3. De kleine rode jurk

Rood staat voor flirty, leuk en sexy. Je kan nooit verkeerd gaan met rood gaan op een feestje. Een rode jurk zal je beroep te verdubbelen en maak je een van de heetste gasten op het feest. Dus als er sprake is van ex-vriendjes in de gastenlijst, je weet nu wat kleur te dragen.

4. Bow rug jurken

We gaan allemaal uit om ervoor te zorgen dat we ziet er geweldig vanaf de voorkant. We kiezen patronen die onze halslijnen en tailles, bloemen en kant dat verbetert de voorkant van de jurk en andere dergelijke patronen te vleien. Maar nu is het tijd om te laten zien dat sexy terug op dit feest en wat een betere manier om dat te doen dan met een boog terug cocktail jurk?

5. lovertjes schaatser jurk

Wilt u up pop voor deze partij? Ga voor een schaatser jurk in een lichte pastel schaduw en je missie zal worden bereikt. Om die extra charme toe te voegen aan je jurk, gaan voor een gevormde romp ontwerp met een lovertjes schaatser jurk.

6. Kleur blok jurken

Kleurblok jurken zijn geweldig voor een kantoor partij. Ze hebben een air van professionele elegantie aan hen dat is moeilijk te missen.

7. Cross rug jurken

Pronk met dat sexy rug en je zwoele figuur in een aansprekende kruis terug jurk. De partij is nu nog vele graden warmer.

8. Gestreepte jurken

Strepen zijn enorm in 2013. Kies je favoriete kleur voor een elegante, maar toch funky gestreepte jurk en zijn er trots op de meest modieuze ziel op het feest

Ben je klaar om het feest rocken? Met deze 8 cocktailjurken, in het middelpunt van de aandacht van iedereen is niet een verre droom meer.