Oakley zonnebrillen voor vrouwen

Posted by: mercedes

October 27th, 2014 >> Zonnebrillen

Voor vrouwen zonnebril complimenteren onze look en zijn zeker een fashion statement. Niet om de echte reden achter het dragen van onze sunnies … de felle zon en verblinding te vergeten. Dat is de reden waarom vrouwen Oakley zonnebrillen zijn zo populair dat ze brengen functionaliteit en fashion bij elkaar.

Er is iets voor elke vrouw in de Oakley zonnebrillen assortiment. Om er maar een paar te noemen: –

De Breathless zonnebrillen zijn ontworpen om verfijning en vertrouwen te portretteren. Ze hebben een ultra licht frame, een three-point fit voor de hele dag comfort en filtert alle UV.

womens-oakley-sunglasses

De gepolariseerde pronken Zonnebrillen zijn een origineel en uitgesproken design, ze zijn uniek vrouwelijk. Met de HD gepolariseerde lenzen, bieden ze 99% gepolariseerde efficiƫntie, optimale perifere visie met zes base lens kromming. Slagvastheid voldoet aan de elementaire normen en glazen komen met exclusieve eye-wear geval.

Oakley LIV zonnebrillen bieden high definition optiek met Plutonite lens materiaal om Filer alle UV, terwijl ook het hebben van een gevarieerd veld en lichttransmissie. Ze zijn zeer vrouwelijk, slagvastheid voldoen basisnormen, bieden comfort de hele dag terwijl ook ultra-lichtgewicht en de eye-wear is inbegrepen.

De Women’s Dart Iridium Zonnebril voorzien van een vrouwelijk frame, gedetailleerde scharnier singels en metal iconen. Ze filteren 100% UV terwijl het maximaliseren duidelijkheid helemaal visie hoeken met gepatenteerde optiek. Eye-wear koffer.

Oakley Dart zonnebrillen bieden comfort en duurzaamheid, ze worden gemarkeerd door de gladde contour van een enkele doorlopende lens. De High Definition Optics bieden breed perifeer zicht. Ze zijn licht van gewicht en kan worden uitgerust met optionele gradiƫnt lens shading. De bril te helpen bij het beschermen van de ogen tegen schadelijke licht van de zon, geen UV-stralen maken het via de optische Plutonite lens materiaal.

Het maakt niet uit welk model van Oakley zonnebril die u kiest, zult u investeren in goede kwaliteit bril die uw ogen een uitzonderlijke bescherming bieden. Ze zijn ontworpen voor comfort en gebruiksgemak, terwijl ook trendy.

This entry was posted on Monday, October 27th, 2014 at 6:25 am and is filed under Zonnebrillen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.