Archive for October, 2014

Oakley zonnebrillen voor vrouwen

Posted by: mercedes

October 27th, 2014 >> Zonnebrillen

Voor vrouwen zonnebril complimenteren onze look en zijn zeker een fashion statement. Niet om de echte reden achter het dragen van onze sunnies … de felle zon en verblinding te vergeten. Dat is de reden waarom vrouwen Oakley zonnebrillen zijn zo populair dat ze brengen functionaliteit en fashion bij elkaar.

Er is iets voor elke vrouw in de Oakley zonnebrillen assortiment. Om er maar een paar te noemen: –

De Breathless zonnebrillen zijn ontworpen om verfijning en vertrouwen te portretteren. Ze hebben een ultra licht frame, een three-point fit voor de hele dag comfort en filtert alle UV.

womens-oakley-sunglasses

De gepolariseerde pronken Zonnebrillen zijn een origineel en uitgesproken design, ze zijn uniek vrouwelijk. Met de HD gepolariseerde lenzen, bieden ze 99% gepolariseerde efficiëntie, optimale perifere visie met zes base lens kromming. Slagvastheid voldoet aan de elementaire normen en glazen komen met exclusieve eye-wear geval.

Oakley LIV zonnebrillen bieden high definition optiek met Plutonite lens materiaal om Filer alle UV, terwijl ook het hebben van een gevarieerd veld en lichttransmissie. Ze zijn zeer vrouwelijk, slagvastheid voldoen basisnormen, bieden comfort de hele dag terwijl ook ultra-lichtgewicht en de eye-wear is inbegrepen.

De Women’s Dart Iridium Zonnebril voorzien van een vrouwelijk frame, gedetailleerde scharnier singels en metal iconen. Ze filteren 100% UV terwijl het maximaliseren duidelijkheid helemaal visie hoeken met gepatenteerde optiek. Eye-wear koffer.

Oakley Dart zonnebrillen bieden comfort en duurzaamheid, ze worden gemarkeerd door de gladde contour van een enkele doorlopende lens. De High Definition Optics bieden breed perifeer zicht. Ze zijn licht van gewicht en kan worden uitgerust met optionele gradiënt lens shading. De bril te helpen bij het beschermen van de ogen tegen schadelijke licht van de zon, geen UV-stralen maken het via de optische Plutonite lens materiaal.

Het maakt niet uit welk model van Oakley zonnebril die u kiest, zult u investeren in goede kwaliteit bril die uw ogen een uitzonderlijke bescherming bieden. Ze zijn ontworpen voor comfort en gebruiksgemak, terwijl ook trendy.

Sommige soorten lange avondjurken

Posted by: mercedes

October 9th, 2014 >> Jurken voor partijen

Lange avondjurken zijn bedoeld voor formele gelegenheden en daarom bieden zij traditioneel een conservatieve look. Echter, heeft de conceptie van jurken en stijlen een aanzienlijke verandering ondergaan als gevolg van nieuwe trends en mode-ideeën. Bijgevolg, nieuwe ontwerpen zijn beschikbaar in de markt. In feite heb je nu de mogelijkheid om pick-up een jurk die past bij uw persoonlijkheid en de vorm van het lichaam zonder dat het conservatieve uiterlijk van de gelegenheid vereist. Het is echter zeer belangrijk dat u een jurk te dragen gelet op het thema van de gelegenheid. Als het een formele bruiloft, zal de dresscode onderscheiden van een cocktail party te zijn.

Soms worden lange avondjurken gedragen prom nachten. Ook hier kunt u uw veer prom outfit te zetten in een mooie avond jurk. Het is geweldig om iets dat diepe v-hals en mouwen tank heeft te dragen. Als accessoire, voeg gewoon een geborduurde riem in de taille. Als u het bijwonen van een bruiloft, moet je het dragen van iets dat slechts een schouder heeft. Een gelijkspel in een schouder, samen met de prachtig geplooide kruis over lijfje kan je de perfecte look. Ook hier kunt u op een geplooide paneel op de taille zetten.

avondjurk-lang

Bekijk meer avondjurken

Lange avondjurken kan ook gedragen worden in semi formele en zelfs in informele evenementen. Bijvoorbeeld, in een gala-evenement, jurk in een mouwloze outfit die v-vormige verzamelde bandjes heeft. De look van de jurk zal een geweldige uitstraling hebben als het lijfje is geborduurd. Zorg ervoor dat de taille is prachtig. Lange jurken zijn ook geschikt in gelegenheden zoals verjaardagsfeestjes. Het ontwerp van de jurk kan een cocktail jurk lijken en je moet altijd zorgen dat de mouwen zijn geplooid. Kies de kleur van de jurk zeer zorgvuldig. De kleur moet uw huid toon en ook ter gelegenheid van de bijeenkomst aan te passen.

Het is heel belangrijk dat je jezelf goed, zeker als je het dragen van iets zo prijzig als lange avond jurken. Dus, moet je aandacht besteden aan de kleinste details. De accessoires die je zal dragen voor de gelegenheid gaan hier van vitaal belang. Accessorize jezelf volgens de jurk. Afgezien van de sieraden die je draagt​​, moet u ook voorzichtig over de hand-tassen, schoenen, hoeden en riemen zijn. Doen de make-up, terwijl het houden van de jurk in gedachten. Probeer een nieuw kapsel, dat de aard van de look die u wilt bereiken zal creëren. In het algemeen, deze jurken komen in een prijsklasse van minder dan $100 tot $500 en hoger.