Archive for September, 2014

Swarovski, beroemdheden en hun sierraden kristal

Posted by: mercedes

September 13th, 2014 >> Sieraden en accessoires

Hoe werkt Swarovski maakt de mooiste kostuum sieraden kristal en welke beroemdheden ze dragen? Velen beschouwen Swarovski kristallen als de mooiste van de wereld is 32% lood waardoor het optisch zeer zuiver maakt bevat zijn. Ze zijn oogverblindend mooi en bevatten betoverende prisma’s die schitteren op verschillende manieren bij een speciale coating.

Daniel Swarovski uitgevonden een elektrische snijmachine die de productie van veelzijdige kristalglas sneller en veel nauwkeuriger dan ooit tevoren. Swarovski het bedrijf werd later opgericht door de heer Swarovski met de hulp van Armand Kosman en Franz Weis in 1895.

swarovski-crystal

Swarovski heeft altijd een grote verbondenheid met de modewereld en heeft gewerkt met ontwerpers als Chanel en Dior tot sierraden kristal voor specifieke stukken te creëren. Als gevolg van de vraag naar hun stenen tijdens de vroege jaren 1900 creëerden ze de “flapper”, die werd gepatenteerd en stelde de designers om kristallen te zaaien op om het even welke kleding ze wilden. Dit leidde tot een rage, die hun positie als elegante en verfijnde mode-accessoires gecementeerd.

In 1977 bedacht de beroemde Swarovski Zirkoon, die nauw overeenkomt met de glans en schittering van diamanten en een revolutie in het kostuum sieraden industrie. Na de introductie van de Zirkoon werd het populair om handtassen en schoenen gedrapeerd met kristallen, evenals verschillende sierraden zoals ringen en oorbellen te maken.

Swarovski heeft de kracht van celebrity erkend in de marketing van zijn gamma van kristal en sieraden en gebruikt ze regelmatig om winkels te openen. Beroemdheden kunnen mensen verbinden met het merk op een meer persoonlijk niveau en een goedkeuring van een betrouwbare en geloofwaardige persoon helpt om het bewustzijn te verspreiden.

Vele beroemdheden zijn Swarovski kristallen gebruikt voor juwelen en hun kostuums door de jaren heen, waaronder wijlen Michael Jackson, die ze gebruikte op zijn beroemde witte handschoen, die gaat over de veiling later dit jaar in China en zal naar verwachting meer dan $50.000 op te halen.

Hun kristallen worden vaak gebruikt voor rode loper events en de 82e Academy Awards was geen uitzondering met opvallende genomineerden en winnaars award pronken met hun glinsterende jurken.

Carey Mulligan en Jennifer Lopez ook beiden droegen jurken versierd met kristallen op het evenement. Kate Moss werd onlangs gezien het dragen van een 1920-tijdperk flapper jurk bij de Swarovski Rocks evenement gehouden in het Verenigd Koninkrijk, die doet denken aan haar jurk die ze droeg op haar eerste avondje uit met Jonny Depp terug in 1994 was en is eigenlijk voor veiling op eBay ten voordele van de Princes Trust en wordt verwacht te verkopen voor $60.000.

Swarovski zijn niet alleen bekend om het maken van kristallen sieraden, maar ook sieren bomen, auto’s en meubels en alles wat een ontwerper wil om ze te gebruiken voor. De Swarovski ster is gemaakt voor de kerstboom in het Rockefeller Center in New York. Twee Mercedes-Benz SL-600s werden 300.000 Swarovski kristallen die in 2009 en onthuld op de Tokyo Motor Show terug in 2009 door Garson / DAD, een populaire auto-accessoire bedrijf. Ze worden nog steeds gebruikt in diverse creatieve en stijlvolle manieren over de hele wereld.

Dit kleine familiebedrijf uit Bohemen is uitgegroeid tot een multinational met een jaaromzet van meer dan 2,4 miljard dollar en bijna 25.000 werknemers wereldwijd. Ook al Swarovski voornamelijk populair is geworden door zijn sierraden kristal range blijft om te verplaatsen naar meer inventieve en creatieve inspirerende ruimtes aan deze dag.