Archive for June, 2014

Lancome make-up beoordeling

Posted by: mercedes

June 22nd, 2014 >> Make-up en huidverzorging

Lancome make-up producten zijn van hoge kwaliteit maar goedkope producten en oplossingen en zijn echt geliefd onder de dames van alle leeftijdscategorie├źn. Lancome make-up oplossingen zijn vaak tegengesteld zijn aan die van Chanel en Christian Dior. Hun make-up assortiment is echt bekend om de unieke tinten van lippenstift en lipgloss.

Lancome biedt in feite een groot assortiment van make-up oplossingen. Hun cosmetisch product reeks bestaat uit gezicht primers, stichtingen, poeders, getinte hydraterende lotions, concealers, blushes, bronzers, oogschaduw, mascara groot, eyeliners, oogpotloden, wenkbrauwen, lip potloden, lip liners, lipgloss, nagellakken als evenals een verscheidenheid aan praktische gadgets zoals puntenslijpers, penselen, sponsjes, pincetten … en de lijst gaat verder! Alle Lancome make-up producten en oplossingen zijn getest door dermatologen om ervoor te zorgen dat ze allemaal zachte maar zeer effectief.

lancome

Lancome’s best verkopende cosmetische producten zijn de Bi-Facil, een double-action eye make-up remover, maar ook de Cils Booster Extra Large, een zeer effectieve mascara basis, de Definicils, een high def mascara evenals de Hypnose Drama, dat is een full body volume mascara, samen met de Genifique, dat is een youth Activator en de Genifique Eye, dat is een jeugd activeren oog concentraat.

De hoge resolutie Eye Refill 3x, dat is een drie-weg actie vernieuwing antirimpel ooglotion, de Tonique Comfort, dat is een geruststellende Rehydrating huid toner, de Definicils Waterdicht, dat is een high definition mascara, de Bienfait Multi-Viral SPF dertig lotion, dat is een hoge potentie dag-tot-dag vochtinbrengende lotion, de Hypnose, een aangepaste volume mascara evenals de Renergy Microlift Eye Rare, dat is een top-notch hijsoog lotion toevallig ook heel goed vond producten en oplossingen.

Ook al Lancome make-up producten en oplossingen, zoals Lancome huidverzorgingsproducten, hebben de neiging om echt goed bekend en dus beschikbaar in de meeste warenhuizen en cosmetica winkels, zou je niet vinden van de exacte items die u wilt. Echter, alle items zijn direct beschikbaar op het internet op websites zoals StrawberryNet waar u in staat om alles wat je zou willen in een kwestie van minuten en krijg je bestelling helemaal gratis kopen! Verzenden is gratis op deze bijzondere locatie dus zorg ervoor dat u het te bezoeken!