Onverwachte voordelen van buikdansen

Posted by: mercedes

February 21st, 2014 >> Geschiktheid

Buikdansen is de moderne term voor een dans die is ontstaan ​​in het Midden-Oosten. Voor veel mensen, het horen van deze woorden brengt beelden van vrouwen in een flowy en heldere kostuums en dans om wat levendige muziek. Maar voor sommigen buikdansen gaat verder dan dans en entertainment. Het heeft ook onverwachte voordelen, en hier zijn enkele van hen.

belly-dVoor een, buikdansen, een activiteit die fysieke beweging vereist, is een goede manier om vet te verbranden zonder de druk van het gaan naar de sportschool of uit te werken. En omdat het een veel bewegingen in de buik vereist, degenen die willen om zich te ontdoen van hun ongewenste maag vetten kunnen beginnen met het zien positieve resultaten in zo kort als 2 of 3 weken. En het beste deel is, aangezien dit gewicht-verlies proces is vermomd als een dans, verliest men overtollige vetten in een leuke en interessante manier.

Ook, omdat veel van de bewegingen inhouden goede hand coördinatie en schudden van het bovenlichaam, buikdansen helpt bij het ​​voorkomen van osteo-gerelateerde ziekten, met name op de rug, romp en het bovenlichaam. En omdat de meeste van de bewegingen vereisen draaien, schudden en wiebelen, het kan ook de flexibiliteit te vergroten van het lichaam. Ook als je lijdt aan menstruele problemen zoals onregelmatige menstruatie, het leren van deze dans zal u helpen deze kwesties.

Maar afgezien van de voordelen voor de gezondheid, het kan ook een belangrijke rol spelen in het opbouwen van het vertrouwen van een persoon en het gevoel van eigenwaarde. De bewegingen, die vrouwelijk van aard, gericht op een adequate coördinatie van alle delen van het lichaam. Daarom is het leren van de stappen maakt u bewust van uw houding, hand en voet gebaren maken, en zelfs je gezichtsuitdrukkingen. Dit alles geeft je een gevoel zelfbeeld, van wat uiteindelijk resulteert tot een verbetering van uw zelfvertrouwen geven.

Bovendien is een goede manier om stress te verlichten. Deze dans kan helpen ontspannen zowel je lichaam en geest. Dus of je danst, want je wilt een probleem vergeten of u wilt uw lichaam te ontdoen van gifstoffen, kunt u vertrouwen op deze dans om uw doel te bereiken.

Laatste, buikdansen ontwikkelt, bouwt, en voedt sterke relaties. Wanneer u danslessen nemen, krijg je te mengen met andere vrouwen die dezelfde problemen, interesses en problemen kunnen delen. Met dit, kunt u gemakkelijk omgaan met wat problemen die je wilt aanpakken. En als je een zakenvrouw, kunt u direct verbinding op te bouwen, een netwerk, en het bevorderen van uw bedrijf.

This entry was posted on Friday, February 21st, 2014 at 4:36 am and is filed under Geschiktheid. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>